Johan Melort klimt op tot Regional People Director bij BESIX Group

Johan Melort behaalde een master in de Rechten (KULeuven, 2001), een postgraduaat in de Fiscale Wetenschappen (Fiscale Hogeschool, 2003) en een Master of Law – International Tax Law (Wirtschaftsuniversität Wenen, 2005). In 2013 volgde hij de opleiding Compensation & Benefits Management aan de Vlerick Business School.

Hij zette zijn eerste carrièrestappen in 2001 bij PwC Brussel als consultant. In 2005 maakte hij de overstap naar BDO Budapest als Tax Manager. Een jaar later ging hij aan de slag als advocaat bij Tiberghien, twee jaar later werd hij Europe Compensation & Benefits and International Mobility Manager bij AGC Glass Europe. Sinds 2011 is de jurist en fiscalist aan het werk bij BESIX Group, waar hij werd aangeworven als Group Compensation & Benefits Manager. In 2017 promoveerde hij tot Group Head of Reward and HR Operations.

Sinds september 2019 heeft hij een nieuwe stap gezet in zijn carrière bij BESIX Group en werd hij er Regional People Director.

Manager Personeel & Organisatie

Wit-Gele Kruis Limburg

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.