Johan Vercammen HR Business Partner bij IMEC

Johan Vercammen (35) is HR Business Partner bij IMEC. IMEC is Europa’s grootste onafhankelijk onderzoekscentrum in nano-elektronica en nano-technologie. Meer dan 1600 werknemers van over de gehele wereld werken op de IMEC campus. IMEC’s onderzoek is gericht op de meest geavanceerde microtechnologie en haar toepassingen in de gezondheidzorg, de ‘slimme elektronica’, vernieuwende energie en veiliger transport.
Vercammen komt van Mobistar, waar hij sinds 1998 werkzaam was in diverse functies. Aanvankelijk had hij er verantwoordelijkheden in rekrutering. Later voerde hij een personeelsmanagementsysteem in als HR-IT Project Leader. Daarna volgde training & ontwikkeling en de invoering – samen met een collega – van een prestatiemanagementsysteem. Tot slot was Vercammen HR Business Partner voor de technische afdeling van Mobistar.
Bij IMEC zal Vercammen zich toeleggen op het helpen ontwikkelen en implementeren van het HR-beleid ter ondersteuning van de grondig hernieuwde IMEC-strategie en -organisatie.
Vercammen is Maatschappelijk Assistent Personeelswerk (Sociale Hogeschool Brussel, 1998).

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.