Jumbo strikt Katelijne Siebens

Katelijne Siebens, die master in de toegepaste economische wetenschappen is, startte haar loopbaan bij Becton Dickinson, waar ze verschillende (internationale) HR-functies had. Na korte periodes bij Mercer en Elia, ging ze in 2011 als HR Director aan de slag bij bierbrouwer Alken-Maes, uitdager op de Belgische biermarkt. In 2015 nam ze een internationale functie op bij Heineken, de groep waartoe Alken-Maes ook behoort. Gedurende een jaar was ze, vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam, Global People Capability Manager Finance, Procurement & Shared Services.

En jaar later keerde Katelijne Siebens terug naar ons land, en ging ze aan de slag bij PepsiCo – ook al een uitdager – als Senior HR Director Benelux & DACH.

In 2018 kreeg haar loopbaan een nieuwe wending: Katelijne Siebens schreef zich in aan de Universiteit Gent om er podologie te studeren. Na haar studies startte ze ook haar eigen praktijk op. Tegelijk werkte ze als zelfstandig HR-adviseur.

Eerder deze maand keerde ze terug naar een coporate HR-rol, deze keer bij Jumbo, de Nederlandse retailer die in ons land ondertussen al 19 vestigingen heeft. Ze is er, bij opnieuw een uitdager op onze markt, HR Manager België.

Katelijne Siebens is niet vies van een uitdaging, zo lijkt het wel.

Talent Officer

Lyreco

HR Officer Rekrutering & Selectie

Universiteit Antwerpen

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.