Katleen Daems corporate HR-director bij EDF Luminus

Katleen Daems

Katleen Daems is afgestudeerd als bedrijfsjurist aan de KU Leuven en heeft een postgraduaat Human Resources (IHECS). Ze kan terugblikken op een jarenlange ervaring als HR-verantwoordelijke. Ze was sinds 2010 Head of Human Resources bij Imtech Belgium. Voordien was ze gedurende 10 jaar aan de slag bij Siemens BeLux, waar ze verschillende leidinggevende HR-functies (Head of Recruiting, HR Director IT Solutions & Services) had.

Als corporate HR-director bij EDF Luminus is Daems verantwoordelijk voor het definiëren en implementeren van de HR-strategie van het bedrijf. Ze is tevens lid van het uitvoerend comité. EDF Luminus is de tweede grootste elektriciteitsproducent en energieleverancier op de Belgische markt.

 

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.