Katrien Remy selectieverantwoordelijke bij Colruyt

InstroomOrganisatieSelectieWerving

Katrien Remy studeerde in 2001 af als tolk aan de Mercator Hogeschool in Gent. Later behaalde ze ook een graduaat Communicatiebeheer aan de Arteveldehogeschool te Gent. Na haar studies werd ze medewerkster op de klantendienst bij een groothandel in interieur. Daarna ging ze aan de slag bij DHL Global Mail te Sint-Pieters-Woluwe, waar ze de administratieve ondersteuning van de accountmanagers verzorgde, en de klantendossiers en prospectie opvolgde.

Voor ze in dienst trad bij Colruyt, was Remy medewerkster op de dienst werving en selectie bij Lidl Belgium te Merelbeke. Ze screende er cv’s, organiseerde job- en infodagen in Vlaanderen en Wallonië, deed de administratieve verwerking en opvolging van kandidatendossiers en hield de database up-to-date.

Bij Colruyt analyseert Remy de binnenkomende cv’s. Tevens neemt ze interviews af van de basisprofielen (bedienden, verkopers en magazijniers). Op termijn zal ze als tweede selectieverantwoordelijke het pakket ‘distributiecentra’ opnemen.

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.