Klaartje Jaques van AS Adventure naar Base

Klaartje Jaques (33) werkt als Senior HR Business Partner bij Base voor de afdelingen IT, ICT en wholesale. Ze was sinds januari 2007 HR-manager bij AS Adventure, de outdoor retailer voor natuurliefhebbers, globetrotters en vrijetijdsgenieters.
Hiervoor was Jaques actief als HR Specialist bij Proximus, die andere Belgische mobiele telecomoperator. Eerder deed ze een viertal jaar ervaring op als consultant bij Cross Associates. Ze was er actief op het vlak van headhunting, werving en selectie en HR-advies. Ze startte haar professionele loopbaan bij HR-consultancybureau TMP.
Klaartje Jaques studeerde in 1999 aan de KU Leuven af als licentiate Sociologie.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.