Koen Lukasczyk is Chief Communication, Branding & Sustainability bij AXA

Koen Lukasczyk is master in de Arbeids- en Organisatiepsychologie (KU Leuven). Hij kwam begin 2000 bij AXA in dienst als Consultant Recruitment & Selection. De voorbije 19 jaar vervulde hij in dit bedrijf een indrukwekkend aantal rollen, vaak in of nabij HR, maar ook in het management van IT, Budget, Fleet, Catering en transversale projecten. Daardoor komt hij zeker in aanmerking als kandidaat Kampioen Interne Mobiliteit.

De voorbije acht jaar evolueerde Lukasczyk van Manager HR Strategy, Sourcing & People Solutions via een paar tussenstappen naar Chief Talent & Employee eXperience. In zijn nieuwe functie neemt hij weer wat afstand van HR, al zit de component er toch ook nog in.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.