Kurt Offeciers HR-manager Noord Natie Odfjell Antwerp Terminal

Kurt Offeciers behaalde in 1992 een bachelor als sociaal assistent en in 1994 een bachelor in de Pedagogie. Nadien volgde hij verschillende opleidingen in human resources management. Zo behaalde hij in 2007 een master Human Resources Management aan de Vlerick Leuven Gent Management School.

Offeciers startte in 1992 zijn loopbaan als adviseur bij het ministerie van Justitie. Eind 1999 werd hij HR-manager bij Schenker Belgium. In april 2003 stapte hij over als HR-manager bij SGS Life Science Services. Twee jaar later, in mei 2005, werd hij HR-manager bij Domo Chemicals, waar hij verantwoordelijk was voor drie herstructureringen. In december 2007 ging Offeciers aan de slag als HR-manager bij Vopak Belgium, waar hij ook lid was van het internationale Vopak HR Steering Team.

In 2012 werd Offeciers HR Director Benelux bij CSM, een Nederlandse producent van melkzuur en leverancier van bakkerijgrondstoffen. De voorbije vier jaar voerde hij kortere opdrachten uit als HR-manager bij achtereenvolgens TI Automotive, BP en ITW.

Sinds mei 2019 is Offeciers HR-manager bij Noord Natie Odfjell Antwerp Terminal.

HR Business Partner

Zorg Stekene

Recruitment Manager

Intelect

Corporate Recruiter

Gentis

Payroll Manager

FSMA

IT-recruiter

Projinit

Payroll Officer

ALDI

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.