Kurt Offeciers is HR-director Benelux bij CSM

Kurt Offeciers (41) behaalde in 1992 een bachelor als sociaal assistent en in 1994 een bachelor in de pedagogie. Nadien volgde hij verschillende opleidingen in human resources management. Zo behaalde hij in 2007 een master Human Resources Management aan de Vlerick Leuven Gent Management School.

Offeciers startte in 1992 zijn loopbaan als adviseur bij het ministerie van Justitie. Zeven jaar later, in 1999, besloot hij zijn carrière over een andere boeg te gooien en de HR-wereld in te stappen. Eind 1999 werd hij HR-manager bij Schenker Belgium. In april 2003 stapte hij over als HR-manager bij SGS Life Science Services.

Twee jaar later, in mei 2005, werd hij HR-manager bij Domo Chemicals, waar hij verantwoordelijk was voor drie herstructureringen. In december 2007 ging Offeciers aan de slag als HR-manager bij Vopak Belgium, waar hij ook lid was van het internationale Vopak HR Steering Team.

Sinds maart 2012 is Offeciers HR-director Benelux bij CSM, een Nederlandse producent van melkzuur en leverancier van bakkerijgrondstoffen. Het bedrijf telt in België 700 medewerkers. Hij is er lid van het Benelux managementteam en van het Europees HR-team en rapporteert aan de vice-president HR Europe.

“De voorbije 11 jaar deed ik een brede HR-ervaring op binnen verschillende internationale beursgenoteerde bedrijven. Deze ervaring wil ik nu gebruiken om het HR-beleid mee te sturen binnen CSM en om mij in te zetten voor de boeiende uitdagingen in deze business. Het bedrijf, de inhoud van de functie en het internationale karakter van de job spraken me aan”, zegt Offeciers.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.