Laat EHSAL-studenten één van uw reële vormingsvragen onderzoeken

CompetentiemanagementLoopbaanOpleidingTraining
Van docente Veronika Wuyts, certified coach en trainer bij Talents@Work, krijgen de studenten de opdracht één reële vormingsbehoefte in een bedrijf te analyseren volgens het Acht-Veldenmodel van Kessels.

Om dit te realiseren, zoeken Veronika Wuyts en haar studenten bedrijven die bereid zijn één van hun collectieve en nog niet uitgewerkte vormingsvragen te laten analyseren. Het project loopt tussen 1 november 2013 en 24 april 2014. Uw vraag wordt daarom verwacht voor 1 oktober 2013.

Aan de analyse worden voorstellen van oplossingen en adviezen gekoppeld. Het gaat steeds om één collectieve, reële en nog uit te werken vormingsbehoefte van een normale complexiteit. Als u meedoet, krijgt u dus meteen gratis consultancy voor uw opleidingsbeleid.

Met speciale dank aan de deelnemende bedrijven van 2012-2013: Colruyt, Senior Assist, Stad Ronse, VLS, USG Services, AZ Alma, FOD Volksgezondheid.

In de voorgaande jaren deden de volgende gastbedrijven en -organisaties hun voordeel met deze samenwerking: Siemens, Umicore, Chartis, Groep P&V (Vivium), Corelio Printing, Hof Van Beroep Antwerpen, Deloitte, De Post, Kind & Gezin, KPMG, NMBS, Pfizer, Randstad, Rekenhof, Start People, UZ Gent,…

Voor informatie en vragen
Contacteer Veronika Wuyts: 0495/61.72.23 of [email protected] of via haar pagina op de themasite Coaching van HR Square.

In HRSquare 49 verscheen hierover een artikel met Veronika Wuyts rond het in kaart brengen van opleidingsbehoeften. Bent u lid van HR Square, dan kunt u het artikel online lezen.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.