Laat EHSAL-studenten gratis één van uw reële vormingsvragen onderzoeken

De studenten van het postgraduaat HRM aan de EHSAL Management School, partner in de HUB (Hogeschool-Universiteit Brussel-KAHO), willen graag uw medewerking voor hun eindwerk Learning & Development. Voor u zit er gratis consultancy aan vast.

Van docente Veronika Wuyts, organisatiecoach bij Talents@Work, krijgen de studenten de opdracht één reële vormingsbehoefte in een bedrijf te analyseren volgens het acht-veldenmodel van Kessels. Om dit te realiseren, zoeken Wuyts en haar studenten bedrijven die bereid zijn één van hun collectieve vormingsvragen of -behoeften te laten analyseren.

Uw project start op 1 november 2014 en uw resultaten hebt u op 24 april 2015. De deadline om uw project in te leveren, is 10 oktober 2014.

Aan de analyse worden voorstellen van oplossingen en adviezen gekoppeld. Het gaat steeds om één collectieve, reële en nog uit te werken vormingsbehoefte van een normale complexiteit. Als u meedoet, krijgt u dus meteen gratis consultancy voor uw opleidingsbeleid.

Met speciale dank aan de deelnemende bedrijven van 2013-2014: KBC, UZ-VUB, AZ Groeninghe, Agentschap Natuur en Bos, Inovant en Armonea.

In voorgaande jaren deden de volgende gastbedrijven en -organisaties hun voordeel met deze samenwerking: Colruyt, Senior Assist, VLS, USG Services, AZ Alma, FOD Volksgezondheid, Siemens, Umicore, Chartis, Groep P&V (Vivium), Corelio Printing, Hof Van Beroep Antwerpen, Deloitte, De Post, Kind & Gezin, KPMG, NMBS, Pfizer, Randstad, Rekenhof, Start People, UZ Gent,…

Voor informatie en vragen, contacteer Veronika Wuyts: 0495/61.72.23 of veronika.wuyts@talentsatwork.be.


HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Officer

ALDI België

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.