Laat EHSAL studenten vormingsbehoeften in uw organisatie analyseren

HRM-opleidingenOpleiding
Van docente Veronika Wuyts, certified coach en trainer bij [email protected], krijgen de studenten de opdracht een reële vormingsbehoefte in een bedrijf te analyseren volgens het acht-veldenmodel van Kessels. Om dit te realiseren, zoeken Wuyts en haar studenten bedrijven die bereid zijn een vormingsvraag of -behoefte te laten analyseren.

Aan de analyse worden voorstellen van oplossingen en adviezen gekoppeld. Het gaat steeds om één collectieve, reële en nog uit te voeren vormingsbehoefte van een normale complexiteit. Als u meedoet, krijgt u dus meteen gratis consultancy voor uw opleidingsbeleid.

In voorgaande jaren deden de volgende gastbedrijven en -organisaties hun voordeel met deze samenwerking: Deloitte, De Post, Kind & Gezin, KPMG, NMBS, Pfizer, Randstad, Rekenhof, Start People, UZ Gent,…

Voor informatie en vragen

Contacteer Veronika Wuyts: 0495/61.72.23 of [email protected] of via haar pagina op de themasite Coaching van HR Square


In HR Square 49 verscheen hierover een artikel met Veronika Wuyts rond het in kaart brengen van opleidingsbehoeften. Bent u lid van HR Square, dan kunt u het artikel online lezen.

HR Manager

Meat&More

HR Business Partner

Zorg Stekene

Recruitment Manager

Intelect

Corporate Recruiter

Gentis

IT-recruiter

Projinit

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.