Laat studenten een reële vormingsvraag onderzoeken in uw organisatie

Training
Van docente Veronika Wuyts (Telenet, Talents@work) krijgen de studenten de opdracht de reële vormingsbehoeften in een bedrijf te analyseren volgens het acht-veldenmodel van Kessels. Om dit te realiseren, zoeken Wuyts en haar studenten bedrijven die bereid zijn in de periode van 1 december 2009 tot 23 april 2010 een vormingsvraag of -behoefte te laten analyseren.
Aan de analyse worden voorstellen van oplossingen en adviezen gekoppeld. Het gaat steeds om een collectieve, reële en nog uit te voeren vormingsbehoefte van een normale complexiteit. Als u meedoet, krijgt u dus meteen gratis consultancy voor uw opleidingsbeleid.
In voorgaande jaren deden de volgende gastbedrijven en organisaties hun voordeel met deze samenwerking: Carrefour, AGO, Fortis, USG People, Deloitte, De Post, KPMG, NMBS, Pfizer, Randstad, Start, People, UZ Gent, …

Bent u graag de volgende?

Voor informatie en vragen, contacteer Veronika Wuyts: 0495/61.72.23 of veronika.wuyts@talentsatwork.be

Met speciale dank aan de deelnemende bedrijven van 2008-2009: PIVO, AGO, SOC De Hagewinde, Carrefour, Fortis, USG People.

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Officer

ALDI België

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.