Lieve Smekens loopbaanbegeleider bij Arabel‏

Lieve Smekens studeerde Bedrijfspsychologie aan de VUB (1988) en volgde coachopleidingen van verschillende aard. Haar loopbaan bracht haar in veel verschillende branches. Dat werken in uiteenlopende omgevingen en situaties, ervaart ze juist als een grote rijkdom.

In de loop van de jaren volgde ze bijkomende opleidingen: opleiding als coach, systemisch coach, loopbaanbegeleider, opleiding tot professioneel trainer en certified MBTI-coach. Doordat ze al jaren in deze branche werkzaam is, had ze ook steeds de kans op die opleidingen onmiddellijk om te zetten in de praktijk. Haar doel bij Arabel is mensen te helpen een gezond inzicht te krijgen in zichzelf en zo het verschil te maken bij al wie ‘in kringetjes ronddraait’.

 

Opleider Actiris Academy

Actiris

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.