Lisa De Kerpel HR-manager OLV Ziekenhuis Aalst-Asse-Ninove

Lisa De Kerpel heeft een master Bedrijfspsychologie (Ugent) en startte in de zomer van 2012 haar loopbaan als selectiepsycholoog bij de Federale Politie. Een dik jaar later stapte ze als sales advisor over naar Securex.

Sinds augustus 2014 werkt De Kerpel bij het OLV Ziekenhuis Aalst-Asse-Ninove als HR-adviseur. Begin dit jaar maakte ze promotie en is ze de nieuwe HR-manager van het ziekenhuis.

Ook Tine Van Keymeulen en Laura Temmerman promoveerden er tot HR-expert. Keymeulen, reeds 16 jaar werkzaam voor het ziekenhuis, was voordien teamverantwoordelijke/diensthoofd Oncologisch Psychosociaal Support Team. Temmerman startte bij het OLV in juli 2018 als junior HR-advseur.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.