Loonakkoord voor bedienden metaalsector

ArbeidsmarktArbeidsomstandighedenLoonkostenLoopbaanOrganisatieOverlegorganenVakbonden
Dat meldt het gemeenschappelijk vakbondsfront. Verder wordt het aanvullend pensioen verhoogd met 0,2 procent. Hierdoor zal het aanvullend pensioen in de sector voor iedereen op 1 april 2012 minstens 1,87 procent en op 1 januari 2013 minstens 1,97 procent bedragen.

Daarnaast werden nog een reeks kleinere maatregelen goedgekeurd. Het loonplafond voor tussenkomst in het woon-werkverkeer werd verhoogd en er komt meer tijd voor vorming. In 2012 moet 1,6 procent van de arbeidstijd aan opleiding worden besteed.

De vakbonden zijn na de afsluiting van het akkoord tevreden dat er niet wordt geraakt aan de indexering van de lonen en aan de baremaverhogingen, onder meer omdat er niet werd ingegaan op de vraag tot verbetering van de tijdelijke contracten en de versterking van het sociaal overleg.

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.