Lore Van De Winkel HR-manager bij Camber

Lore Van De Winkel heeft een master Arbeidspsychologie (VUB, 2007) en deed een eerste werkervaring op als HR-manager bij Nauurinvest (Ondersteunend Centrum van het Agentschap voor Natuur en Bos). Vervolgens was ze gedurende meer dan zeven jaar Diensthoofd Personeelsdienst van het OCMW Overijse.

Sinds februari is Van De Winkel HR-manager bij Camber, een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van op maat gemaakte kasten: dressings, boekenkasten, bureaus, inrichting van zolder en slaapkamers, vestiaires, salonmeubels, multimediameubels. Hun interieurarchitecten staan voor u klaar om u te adviseren in één van de 17 showrooms in België en Luxemburg.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.