Lotte Olaerts aan boord bij Solina

LotteOlaerts
Careers

2023 startte voor Lotte Olaerts met een nieuwe professionele uitdaging als HR Process & Reporting Coordinator Central Europe bij Solina.

Met een masterdiploma Economie startte Lotte Olaerts in 2010 haar carrière. Haar eerste werkervaring deed ze op bij Barry Callebaut als business analist. Nadien werkte ze anderhalf jaar als change management consultant bij DXC (vandaag HP, nvdr.) Vervolgens ging Olaerts aan de slag bij DEME Group, ook hier in HR als HR generalist.

In 2021 stapte Olaerts aan boord bij ALDI Belgium. Ze vervulde de functie van project manager HR. Later werkte ze bij ALDI als HR Manager Organisation, Structure & Systems. Dit jaar maakte Olaerts de overstap naar Solina, leverancier van voedselproducten. Ze is er verantwoordelijk voor onder meer het digitaliseren en automatiseren van HR-processen.

LEES MEER OP HRSQUARE.BE

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.