Lunch Garden stelt Björn Slegers aan als HR-directeur

16022023
Careers

Björn Slegers werkte reeds bij Lunch Garden als Chief Commercial Officer en neemt nu de taak van HR-directeur op zich.

Lunch Garden schudt de kaarten van het managementteam. Dat past binnen de strategische groeiplannen voor 2025 van de restaurantketen. Björn Slegers, respectievelijk CCO, neemt de opdracht om de continuïteit van het HR-beleid te verzekeren op zich. Zijn focus zal daarnaast liggen op de aantrekkelijkheid van Lunch Garden als werkgever en op het welzijn en engagement van werknemers. Ifke Nauwelaerts neemt zijn taak als CCO over.

Slegers studeerde grafisch ontwerp. Hij startte zijn carrière als adjunct centrumdirecteur bij Fedasil. Later werkte hij als algemeen directeur bij Kind en Preventie vzw. In 2020 maakte Slegers de overstap naar HR en werkte achtereenvolgens bij Enabel en Stroom Maatwerk. Sinds augustus 2022 is hij aan boord van Lunch Garden.

“Mensen zijn voor mij een essentieel onderdeel in het beleid van elke organisatie. Dat gevoel overheerst ook bij Lunch Garden: met haar sterke family spirit, de collega’s die voor elkaar door het vuur gaan, en de aangename dynamiek in het nieuwe managementteam, ben ik gedreven om het beste van mezelf te geven. Daarbij wil ik de veerkracht en groei van onze medewerkers blijven waarborgen, om van Lunch Garden een ‘Great Place to Work’ te maken.” 

LEES MEER OP HRSQUARE.BE

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.