Lynn Coutigny senior vice president Career Management Solutions EMEA bij Right Management

Vanuit deze functie zal Lynn Coutigny de corporate onderzoeksteams van het Centre of Excellence leiden en de EMEA-regio vertegenwoordigen in een executive council. Coutigny blijft daarnaast wel nog verantwoordelijk voor de activiteiten van Right Management in België̈ en maakt deel uit van het managementteam voor CEU (Central Europe).

“Als ik terugkijk op mijn zes jaar als general manager voor de Benelux, ben ik tevreden en dankbaar voor wat ik samen met mijn team heb kunnen realiseren. We zijn erin geslaagd de basis te leggen voor bestendige groei en winstgevendheid, zowel op het vlak van career management als talentmanagement. Het moment is nu aangebroken om een nog grotere regio te vormen. Ik kijk er alvast naar uit om mijn expertise in te zetten op het vlak van outplacement en loopbaanmanagement in een internationale context”, zegt Coutigny.

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.