Manpower pleit voor gelijke kansen voor mindervaliden

Manpower ging in 2001 van start met Manpower Unlimited, het eerste privé-initiatief voor tewerkstelling van gehandicapte personen. Het project legt zich uitsluitend toe op de inschakeling van mindervaliden in de bedrijfswereld, in overeenstemming met het principe dat alle kandidaten gelijk zijn bij hun zoektocht naar werk. “Sindsdien werken we aan de eliminatie van alle obstakels op de arbeidsmarkt en trachten we een coherent antwoord te bieden op de behoeften van mindervaliden en van ondernemingen”, zegt projectmanager Christel Cordenonsi. Manpower lanceert naar aanleiding van het Europees jaar voor Personen met een Handicap een dringende oproep aan ondernemingen om mensen met een handicap in te schakelen in hun arbeidsstructuur. Het uitzendbedrijf biedt de expertise en de afhandeling van praktische en administratieve beslommeringen. De ondernemingen die de meest voluntaristische en kwalitatieve initiatieven uitwerken, worden door Manpower in de verf gezet.

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.