Marie Vanden Berghe nieuwe Chief HR officer bij Groep S

Marie Vanden Berghe
Careers

Marie Vanden Berghe keert terug naar haar eerste liefde, de wereld van Human Resources, waaraan ze de eerste 15 jaar van haar carrière heeft gewijd.

Als pas afgestudeerd juriste in sociaal recht startte Marie Vanden Berghe als hr-juriste bij ING . Ze doorliep er tussen 1991 en 2004 zo goed als alle HR-functies, tot en met hHR-manager voor een aantal afdelingen. Nadien gaf ze haar carrière bij ING een andere, meer business-gerichte wending, onder andere als sales manager en business manager.

In 2017 verliet ze ING en keerde ze terug naar de HR-wereld, waar ze als HR-manager a.i. in verschillende sectoren gewerkt, om zo haar ervaring buiten de banksector te verbreden. “Ik begon daarna bij Group S als HR project en change manager. Na een jaar kreeg ik de vraag om chief human resources officer te worden. Ik kan nog steeds terugvallen op mijn brede basiservaring binnen HR. Maar het zijn die tien verrijkende jaren buiten HR die van mij nog een betere HR-specialist maakten. Die ervaring helpt me tot op vandaag namelijk de noden in elke hoek van de organisatie te identificeren.”

LEES MEER OP HRSQUARE.BE

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.