Martine Brisse is de nieuwe HR Director van het Belgisch Ontwikkelingsagentschap (BTC)

In 1988 behaalde Martine Brisse een diploma Economie en Arbeidswetenschappen aan de UCL, vervolgens vergaarde ze heel wat HR-kennis bij bedrijven als Vedior en Leroy Merlin (België en Rusland). Ze was ook Sales & Operations Manager bij het HR-concern Manpower.

Van 2008 tot 2012 klom Brisse bij Delhaize op tot Senior Vice President HR & Organization Development, vervolgens ging de economiste bij BASE Company aan de slag als Chief Human Resources Officer tot de zomer van 2016.

Sinds kort is Brisse HR Director van het BTC. Het Belgisch Ontwikkelingsagentschap telt ongeveer 1400 medewerkers in meer dan 18 landen. De organisatie werkt aan een wereld waarin vrouwen en mannen leven in een rechtsstaat, op voet van gelijkheid toegang hebben tot de openbare diensten en de vrijheid hebben om hun ambities te verwezenlijken.

 

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.