Medewerkers krijgen steeds vaker hun zin

ArbeidsmarktArbeidsomstandighedenArbeidsrechtAttitudeCommunicatieFlexibiliteitLeiderschap en CoachingLoonLoopbaanMotivatie
Dat blijkt uit het Nationaal Beloningsonderzoek 2012 van HR-adviesbureau Human Capital Group. Aan het onderzoek hebben 165 organisaties deelgenomen.

In tijden van economische crisis wordt er meer in immateriële zaken geïnvesteerd om de beste werknemers te behouden. Organisaties zijn zeer creatief geworden in het bedenken van manieren om met beperkte middelen een aantrekkelijke werkgever te blijven.

“Het imago van het bedrijf, de manier waarop leiding wordt gegeven en de carrièremogelijkheden krijgen meer aandacht dan ooit. Salaris is veel minder een issue, het hebben van een leuke baan bij een goede werkgever staat voorop”, aldus de onderzoekers.

Bron: HR Praktijk

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.