Valerie Thoen VOLT Projectmedewerker Stad Dendermonde

Valerie Thoen verliet na ruim vier jaar Kinepolis, waar zij International Human Capital Director was, om zich als freelance te vestigen. Thoen is master Internationale Politiek (UGent, 1996). Zij was HR Manager bij Partena Ziekenfonds van 2003 tot 2012 en HR Director bij Flexpack van 2012 tot 2016. Bij de Stad Dendermonde zet zij nu mee haar schouders onder het veranderingsproject VOLT, dat aan een nieuwe arbeidsorganisatie werkt.

An Vandenberghe HR Director d’Arta

An Vandenberghe is sinds augustus HR Director bij de Ardooise vriesversproducent d’Alta, een internationaal actief familiebedrijf met ruim 900 medewerkers. Vandenberghe begon haar carrière in HR bij de Vlaamse Overheid (2006-2013) en werd daarna HR Manager bij het West-Vlaamse Braem (tweedehandsvrachtwagens en -machines en alles wat er bijhoort).

Ann Cattelain nieuwe CEO van Federgon

Op 1 oktober 2020 geeft Herwig Muyldermans als CEO van Federgon de fakkel door aan Ann Cattelain, tot nu Legal Director bij de federatie van de HR-dienstverleners. Herwig Muyldermans werd CEO bij Federgon in januari 1990. Tijdens zijn loopbaan zette hij mee zijn schouders onder de verdere uitbouw van de uitzendsector en zorgde hij ervoor dat de HR-dienstverleners een belangrijke stem kregen in het arbeidsmarktdebat. In 2004 stond Muyldermans ook mee aan de wieg van het populaire systeem van de dienstencheques. “Een van de belangrijkste en meest succesvolle tewerkstellingsmaatregelen van de laatste decennia”, zegt Muyldermans hierover.

Floriane Thomas HR Team Leader Keyence Corporation

Floriane Thomas promoveerde bij Keyence Corporation tot HR Team Leader. Thomas heeft een bachelor Psychologische Wetenschappen (UCL) en een bachelor HRM (HENNALUX, 2013). Zij startte in rekrutering, maar werd al snel HR Officer bij Space Applications Services. Sinds begin 2017 werkt Thomas voor Keyence in Mechelen, eerst als HR Coordinator Belgium, daarna als HR Specialist en nu dus als HR Team Lead. De onderneming is een dochter van het Japanse Keyence Corporation, een technologiebedrijf.

Dominique Vosse Group HR Director Alter Pharma

Dominique Vosse startte zes maanden geleden als freelance HR Manager bij Alter Pharma en trad er nu voltijds in dienst als Group HR Director. Alter Pharma is een Belgisch bedrijf, actief in de distributie van geneesmiddelen en in de ontwikkeling en productie van generische geneesmiddelen.

David Casteleyn HR-verantwoordelijke Gemeente Bredene

David Casteleyn is master in de Klinische Psychologie (UGent, 2003) en volgde aan dezelfde universiteit een postgraduaat Social Profit and Public Management (2014). Hij bouwde een loopbaan op in de social profit (Open Thuis, Vondels, VOC De Rozenkrans). Sinds kort is Casteleyn HR-verantwoordelijke bij de Gemeente Bredene.

Caroline Aelvoet HR Director Sodexo

Caroline Aelvoet werd in september HR Director bij Sodexo, waar ze al actief is sinds begin 2009, achtereenvolgens als General Counsel en als Sales Manager Large Accounts. Aelvoet is master in de Rechten (KU Leuven, 2004) en werd advocaat bij het kantoor Devlies. Ze werkte twee jaar als Legal Counsel bij KBC voor ze bij Sodexo kwam.

Tom Verstraeten People & Culture Unit Manager IKEA Group

Tom Verstraeten is master Politieke en Sociale Wetenschappen (KU Leuven, 1995) en bachelor Business Management & Tourism (Thomas More, 1999). Hij was tot 2005 Recruitment Manager bij CDS, een volle dochter voor technische dienstverlening van Hewlett Packard. Hij bleef talent rekruteren voor diverse andere bedrijven tot hij medio 2011 Senior HR Business Partner werd bij RealDolmen, dat in 2018 overgenomen werd door Gfi Group. Verstraeten werd ook HR Manager bij Gfi Belux.

Steven Krokaert Talent Manager OMP

Het software- en consultancybedrijf OMP, gespecialiseerd toeleveringsmanagement, trok Steven Krokaert aan als HR Manager. Krokaert is master Toegepaste Economische Wetenschappen (KU Leuven, 1989) en was van 1988 tot 2001 Office Manager bij Primo Interim. Daarna spitste hij zijn activiteit toe op leren, ontwikkeling en coaching. Dat deed hij als Senior Trainer Consultant bij Acerta Consult, L&D Manager bij Manpower en Manager Securitas Training. Tussen 2015 en nu was Krokaert zelfstandig trainer en coach.

Bart Remmerie HR-directeur bij DPG Media

Bart Remmerie startte als HR-directeur bij DPG Media (VTM, HLN enz.). Remmerie is master in de Politieke en Sociale Wetenschappen (KU Leuven en Umea Universiteit) en master européen en Sciences de Travail (UCL en Universiteit van Firenze). Verder volgde hij ook een postuniversitaire opleiding in informatietechnologie en een opleiding HRM aan de Universiteit Hasselt.

Hermina Van Coillie naar Otolith

Hermina Van Coillie is senior consultant en motivatie-expert bij Otolith, het adviesbureau van David Ducheyne, die vroeger haar personeelsdirecteur was bij Securex. Van Coillie doctoreerde in 2004 aan de KU Leuven (Kwantitatieve en Persoonlijkheidspsychologie) en werkte nog twee jaar als postdoctoraal onderzoeker aan de Faculteit Psychologische en Pedagogische Wetenschappen.

Els Debaere Director People & Organization bij Poppies International

Na een indrukwekkende carrière in HR bij Barco en daarna Bekaert, trok Els Debaere naar de koekjes van Poppies. Debaere is master Vertaler (HoGent) en postgraduaat Business Economics & Communication (UGent). Zij startte als HR Assistant bij Barco, bleef er meer dan tien jaar en groeide door tot HR Manager. Daarna volgde nog dik meer dan veertien jaar bij Barco, eerst als HR Business Partner en de voorbije jaren als Customer Excellence Transformation Officer People & Organization, met globale verantwoordelijkheid.

Stephanie Timmermans HR Manager bij Globachem

Stephanie Timmermans werd recent HR Manager bij Globachem, een internationaal actief agrochemisch familiebedrijf uit Sint-Truiden. Timmermans is master Vertaler-Tolk (Hogeschool Antwerpen, 2007) en volgde een cursus Strategisch HRM bij Vlerick. Zij werkte twee jaar als HR Consultant bij Accent Jobs alvorens ze medio 2012 HR & Payroll Manager werd bij Ideal Concept, een full service schoonmaakbedrijf voor de retail. Begin 2019 trok Timmermans naar het Hasseltse advieskantoor Van Havermaet.

Pauline Theunis HR Officer bij Contec

Na een carrièrestart bij Bright Plus Outsourcing Solutions, werd Pauline Theunis HR Officer bij Contec (industriële automatisering), waar zij verantwoordelijk is voor werving en selectie, onboarding en employer branding. Theunis is bachelor Handelswetenschappen (KU Leuven, 2018), bachelor Accounting & Finance (Northumberland University, Newcastle, 2018) en master HRM (KU Leuven, 2019).

Wafa Lenseclaes manager HR en Interne Communicatie bij Constructiv

Wafa Lenseclaes werd vorige maand manager HR en Interne Communicatie bij Constructiv, de organisatie van de sociale partners in de Bouw. Lenseclaes is master in de Rechten (KU Leuven, 2011) heeft een manama Sociaal Recht (VUB, 2014). Zij werkte onder meer voor Orpea (seniorenzorg) als verantwoordelijke Juridische Dienst en HR-verantwoordelijke. Haar vorige baan was HR Manager Benelux bij Bofrost (diepvriesproducten).

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen