Elise Van Stappen HR Business Partner EMEA Datacolor

Elise Van Stappen is sinds augustus HR Business Partner EMEA bij Datacolor, een wereldwijde marktleider in kleurmanagement. Van Stappen heeft een master Arbeids- & Organisatiepsychologie (UGent, 2017). Ze deed een eerste werkervaring op bij Orbid als HR-Consultant.

Katrien Costermans HR Business Partner Stanley Security

Katrien Costermans is sinds augustus HR Business Partner bij Stanley Security. Costermans behaalde in 2006 een bachelor Office Management, Management Assistant aan de Katholieke Hogeschool Leuven (ECHO). Ze startte in 2006 als HR Assistant bij ExxonMobil. In 2008 werd ze HR Officer bij Cummins. In 2009 ging ze aan de slag als HR Business Partner bij Maintenance Partners, waar ze in 2010 HR Manager werd. In februari 2012 werd Costermans HR Manager van het distributiecenter van VF Europe. In mei 2020 werd ze HR Manager Retail bij de ondertussen failliete FNG Group.

Pauline Heyninck Compensation & Benefits Manager Mobix Total Solutions

Pauline Heyninck ruilde Lineas voor Mobix Total Solutions waar ze Compensation & Benefits Manager werd. Mobix, een onderdeel van de CFE Groep, focust op dienstverlening aan het spoorwegnet en nutsvoorzieningen. Heyninck heeft een master Handelswetenschappen (HUB-Ehsal, 2013). Ze startte haar loopbaan bij Deloitte Belgium als Business Process & Risk Consultant. Een jaar later maakte ze de overstap naar HR-consultant PZ als Senior HR Consultant. In januari 2018 werd ze Compensation & Benefits expert bij de private spoorwegmaatschappij Lineas.

Lien Elet Verantwoordelijke Personeelsbeheer Belgische Politie Zone Ronse

Lien Elet ruilde deze zomer Willy Naessens Group voor de Belgische politie waar ze Verantwoordelijke Personeelsbeheer wordt in de zone Ronse. Elet heeft een bachelor Secundair Onderwijs Nederlands–Engels (Artevelde Hogeschool Gent, 2006) en volgde nadien het schakelprogramma Master of Science in Politieke Wetenschappen aan de VUB (2016). Ondertussen deed ze ervaring op als Apple Solutions Consultant, als junior consultant bij Accent Jobs en als management assistant bij de Vlaamse Overheid. In 2015 maakte ze de overstap naar Corelio Connect, eerst als HR-directieassistente en later als junior marketingmanager. In januari 2018 ging ze aan de slag als People Officer bij STAS, een Belgische fabrikant van kippers en zelflossers. Het voorbije jaar was ze HR-medewerker bij Willy Naessens Group. Daarvoor was ze vier maanden HR-consultant bij Passion4Sales.

Isabelle Jennen Recruitment Consultant Leefmilieu Brussel

Isabelle Jennen is sinds juli 2020 Recruitment Consultant bij Leefmilieu Brussel. Jennen heeft een bachelor Sociaal Werk (UC Leuven-Limburg, 2017) en een master Agogische Wetenschappen (VUB, 2019). Ze deed een eerste ervaring op als consultant bij Robert Half.

Goedroen Osaer gaat freelance als HR Consultant

Goedroen Osaer verlaat Eurosports waar ze de voorbije vijf jaar HR Director Belgium was en start onder de naam Bona Verda als freelance HR Consultant. Osaer studeerde af als vertaler Nederlands, Frans en Duits (KU Leuven – Campus Sint-Andries Antwerpen, 1993). Ze startte haar loopbaan als commercieel assistent bij lingerie-ontwerper Van De Velde Gebroeders. Van april tot oktober 1996 was ze account-assistent bij Proost International Book Production. Van november 1996 tot september 1999 was ze managementassistent bij Palm Breweries in Steenhuffel. Ze was er ook de contactpersoon voor de Poolse vestiging van de Vlaams-Brabantse brouwerij. In september 1999 werd ze Project Leader Organisational Development bij connectorenbouwer FCI in Mechelen. In 2003 maakte Osaer de overstap naar Veolia, eerst als HR Manager om er vanaf oktober 2006 HR Director en lid van het directiecomité te worden. Voor ze aan HR Director Belgium werd bij Eurosports was Osaer gedurende vier jaar HR-manager bij Van Gansewinkel.

Valerie Verwilghen HR Manager TUC RAIL

Valerie Verwilghen is de nieuwe HR Manager van TUC Rail. Ze werkt al ruim dertien jaar voor het ingenieurs- en projectmanagementbureau dat gespecialiseerd is in spoorwegtechnologie. Verwilghen is Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur (KU Leuven, 1996) en startte haar loopbaan als technisch ingenieur bij Smet Group.

Sarah Tijskens Group HR Business Partner Greenyard

Sarah Tijskens is sinds juni Group HR Business Partner bij groenten- en fruitleverancier Greenyard. Tijskens heeft een master Pedagogische Wetenschappen (KU Leuven, 2008). Ze startte haar loopbaan als consultant bij Robert Half International. Tijdens het academiejaar 2011-2012 was ze Career Development Manager & Program Manager HRM bij Antwerp Management School. Na een tussenstop van tien maanden als Consultant Finance bij Select Human Resources werd ze in juli 2013 Senior Consultant bij AT Recruitment. Begin 2017 richtte ze BIND Consultancy & Coaching op. Sinds 2015 is Tijskens eveneens deeltijds docent Sales in HR, Bedrijfspsychologie & Talent Management aan de Karel De Grote-Hogeschool.

Valerie Hoste Senior HR Recruitment Partner Stad Hasselt

Valerie Hoste ruilde de automobielsector voor de Stad Hasselt waar ze Senior HR Recruitment Partner werd. Hoste heeft een bachelor Office Management/HRM (UC Leuven-Limburg, 2015). Ze begon als consultant bij Hays. In mei 2016 werd ze recruiter bij Cartesio. Het voorbije anderhalf jaar was ze Recruitment Coördinator bij Hyundai Construction Equipment Europe.

Wim Vermander HR Manager Braem NV

Wim Vermander is sinds juli HR Manager bij Braem NV, een familiebedrijf gespecialiseerd in tweedehandsvrachtwagens en onderdelen. Vermander heeft een bachelor HRM (IPSOC, 1996) en startte zijn loopbaan als kantoorverantwoordelijke van Ago Interim.

Joelle Daese Talent Manager Dropsolid

Joelle Daese startte deze zomer als Talent Manager bij digitaal marketingexpert Dropsolid. Daese studeerde marketing aan de Hogeschool West-Vlaanderen (2001) en behaalde een postgraduaat Bedrijfscommunicatie (Vlekho Business School Brussel, 2002).

Annick Du Tré HR-manager Eltra

Annick Du Tré is HR-manager bij Eltra, een verdeler van elektrisch doe-het-zelfmateriaal en sinds maart een onderdeel van de industriële investeringsholding Heylen Group.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen