Karine Buys Head of HR Benelux Bayer

Karine Buys, die sinds 2008 werkt voor Bayer, groeit door tot Head of HR Benelux. Buys heeft een bachelor Talen (Karel De Grote Hogeschool, 1983) en deed een eerste HR-ervaring op als HR-assistent bij koekjesfabrikant General Biscuits. In 1989 werd ze HR-manager bij snoepgoedfabrikant Van Melle.

Katrijn Lievens gaat freelance  

Katrijn Lievens verlaat na negen jaar AS Watson/Kruidvat en slaat haar vleugels uit als zelfstandig HR-manager en HR-project consultant. Lievens is master in de Rechten (UGent, 2002) en was de voorbije jaren HR-manager bij AS Watson/Kruidvat Belgium-France. Daarvoor was ze gedurende vijf jaar actief als HR-manager ad interim via SD Worx.

Barbara Huysmans Compensation & Benefits Manager Cegelec Infra Technics

Barbara Huysmans is sinds begin dit jaar Compensation & Benefits Manager bij Cegelec Infra Technics, een onderdeel van VINCI Energies dat gespecialiseerd is in advies, ontwerp, engineering, installatie en onderhoud voor tertiaire- en industriële gebouwen en infrastructuurprojecten.

Véronique Vogeleer business partner en senior coach/advisor Unicorn Group

Véronique Vogeleer verliet Brussels Airport Company en werd business partner en senior coach/advisor bij training- en coachingbureau Unicorn Group. Vogeleer studeerde Industriële en Experimentele Psychologie aan de VUB. Ze startte haar loopbaan bij Selor als selectieadviseur en werd vervolgens HR-consultant bij Securex. Van 1997 tot 2009 werkte Vogeleer bij Delhaize Group.

Anneleen Breysem Compensation & Benefits Manager Nitto Belgium

Anneleen Breysem keert als Compensation & Benefits Manager terug naar Nitto Belgium. Breysem behaalde een master Toegepaste Economische Wetenschappen (UHasselt, 2006) en volgde nadien een post-master HRM aan de UAntwerpen. Ze startte in 2007 als personeelsverantwoordelijke bij Corsendonk Hotels. In 2010 trad ze in dienst van chemiebedrijf Nitto Belgium als HR Officer en groeide er na een viertal jaar door tot HR Compensation & Benefits Team Leader. In de zomer van 2017 koos ze voor Bristol Shoes & More waar ze HR Coordinator Compensation & Benefits werd.

Maaike Van Delsen Talent Acquisition Manager Deceuninck

Maaike Van Delsen gaat van Unilin naar Deceuninck waar ze eveneens Talent Acquisition Manager wordt. Van Delsen is psychologe van opleiding (UGent, 2003) en begon haar loopbaan in het Algemeen Ziekenhuis Zusters Van Barmhartigheid in Ronse als psycholoog op de psychiatrische afdeling. Ruim twee jaar later maakte ze de overstap naar HR en werd ze consultant bij CPM. De voorbije tien jaar werkte Van Delsen bij Unilin. Ze startte er als Talent Specialist en groeide door tot Talent Acquisition Manager.

Maarten Jacobs HR Manager Capgemini Belgium

Capgemini wierf Maarten Jacobs aan als HR Manager. Hij vervulde dezelfde functie voordien bij Ordina Belgium, gedurende ruim vijf jaar. Bij Capgemini zal hij zich voornamelijk bezighouden met aanwervingen en het verbeteren van de algemene personeelservaring. Hij zal helpen bij het realiseren van transformatieprojecten inzake de onboarding-ervaring, het performance managementproces en de dienstverlening inzake medewerkersrelaties.

Stéphanie Moury HR-manager Nexeo Groupe

Stéphanie Moury is sinds januari HR-manager bij de Brusselse afdeling van consultant Nexeo Groupe. Zij heeft een bachelor Personeelswerk en een postgraduaat Bedrijfscommunicatie (EHSAL, 2013). Na haar studies startte ze bij technologieconsultant Devoteam als junior HR Business Recruiter en klom er op tot Recruitment Team Lead. Haar nieuwe werkgever Nexeo doet aan business consulting en het uitwerken van informatiesystemen. Hij is actief in Frankrijk, Zwitserland, Canada en België.

Marc Van Aelst HR-manager ASK Romein

Marc Van Aelst is HR-manager bij constructiebedrijf ASK Romein. Hij heeft een bachelor in Psychologie (Lessius Hogeschool Antwerpen, 1989) en volgde een postgraduaat Business Administration en HRM aan EHSAL en Vlerick Business School. In de beginjaren van zijn loopbaan werkte hij als consultant voor onder meer Randstad, Mass en Victoire. In de zomer van 1995 werd hij HR-manager bij UCB. Elf jaar later stapte hij over naar APPE Packaging als HR-manager. Tussen 2009 en 2012 was Van Aelst HR-manager bij Beherman Group. De voorbije zes jaar was hij Director HRM bij Antwerpse Bouwwerken.

Loes Knevels HR Business Partner BMW Group Belux

Loes Knevels groeit bij BMW Group Belux door tot HR Business Partner. Zij studeerde in 2000 af als master Vertaler Engels-Spaans aan het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken in Antwerpen. Haar eerste werkervaring deed ze op als uitzendconsulente bij Unique Interim en in 2004 werd ze recruitment manager bij United Technical Solutions, allebei onderdeel van de huidige USG Groep.

Helena Dreisig Head of People & Organisation Tomra Group & Tomra Food

Na dertien jaar verliet Helena Dreisig het kalk- en mineralenbedrijf Lhoist en werd ze Head of People & Organisation Tomra Group & Tomra Food. Dreisig is Deense maar studeerde aan ULB Talen en Moderne Literatuur en behaalde een bachelor Finance & Administration aan St. Louis in Brussel. De eerste jaren van haar carrière was ze actief in executive search bij verscheidene bureaus.

Mieke Neyrinck HR-manager Sibelga

Mieke Neyrinck verliet na ruim tien jaar bpost om HR-manager te worden bij Sibelga, de Brusselse netbeheerder voor elektriciteit en aardgas.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen