Wouter Van Linden Group Head of HR Waterland Private Equity

Wij dachten al dat Wouter Van Linden nooit zou weggeraken bij KPMG, maar na meer dan 15 jaar is het toch gebeurd. Van Linden is master in de Rechten (Universiteit Antwerpen, 1994) en voegde daar nog een Manama aan toe in Accounting & Business Management (UGent, 1995). Hij startte als Senior Consultant bij PwC, gespecialiseerd in arbeidsrecht en aanverwante. In 1998 stapte hij over naar het met PwC gelieerde advocatenkantoor Lawfort als advocaat en Senior Associate, voor dezelfde domeinen.

Eveline Joos HR-manager vanHaren Schoenen

De ondergang van FNG Group (met onder meer Brantano als een van de bekendste merken) is helaas nog dagelijks nieuws. Goed nieuws voor Eveline Joos is dat zij HR-manager werd bij vanHaren Schoenen, een dochter van de grote Duitse Deichmann-groep (meer dan 42.000 werknemers, familiebedrijf sinds 1913). De groep nam recent ongeveer 40 Brantano-winkels over.

Philip D’Hollander Manager Comp & Ben Europe bij Avantor

Philip D’Hollander startte dit voorjaar als freelance Compensation Specialist bij Avantor, maar werd er deze maand Manager Comp & Ben Europe. Het bedrijf heeft zijn roots als chemisch bedrijf in 1904, in New Jersey. Vandaag telt het 12.000 werknemers met operaties in meer dan 30 landen en is het actief in productie en distributie voor life sciences, technologie en materialen.

Vic Van Geele HR Director North Veepee

Vic Van Geele verliet Delhaize Belgium, waar hij HR Director HQ was, om HR Director North (Benelux, Duitsland, Zwitserland) te worden van Veepee, een belangrijk Frans bedrijf voor online verkoop, dat in 2001 opgericht werd als vente-privee.com. Van Geele is master in Handelswetenschappen (Hogeschool Gent, 2006) en studeerde ook HRM aan de Brusselse HUB. Hij begon bij Daikin als HR Officer in 2007 en trok daarna van 2011 tot 2015 naar Ferrero Benelux, eerst als HR Business Partner, later werd hij HR Manager. De volgende stap was Hilti Belux, waar Van Geele Head of HR werd, van 2015 tot 2019.

An Bomans HR Director BEA Group (Halma Company)

Tot voor kort was An Bomans Europees actief bij Ingersoll Rand als Senior Strategic Partner. Voordien was zij HR Leader bij Halyard Health. Opmerkelijk is dat Bomans Management & Marketing studeerde aan Erasmus Brussel. Zij vloog (onder meer) in de marketing bij Daikin en sales bij Honeywell en hield dat vele jaren vol. In 2013 veranderde Bomans van koers naar HR bij Halyard Health, waar zij bijna zes jaar bleef

Caroline Aelvoet HR Director Sodexo

Caroline Aelvoet is master in de Rechten (KU Leuven, 2004) en startte haar carrière als advocate bij het kantoor Devlies. Vier jaar later werd zij Legal Counsel bij KBC. In 2009 stapte zij binnen bij Sodexo als General Counsel. Aelvoet was daarnaast ook ruim twee jaar Sales Manager Large Account. In september zette zij de stap naar HR bij Sodexo, nadat zij bij Vlerick een bijkomende opleiding had gevolgd.

Katelijne Vos HR Director Miko

Katelijne Vos is master Handelswetenschappen, optie HR (Ehsal, 1998). Bijna onmiddellijk na haar afstuderen, trad zij in dienst als HR-verantwoordelijke bij Miko (u welbekend van de koffie en aanverwante, sinds 1801 in Turnhout). Vos lust de koffie blijkbaar, want zij is na meer dan 20 jaar nog altijd actief bij Miko. De voorbije negen jaar was zij er HR Manager, onlangs promoveerde zij tot HR Director Group.

Kristel Libens HR Director People & Culture bij bofrost*

Kristel Libens steekt haar rijke ervaring in HR niet in de diepvries, maar bij het stevige diepvriesbedrijf bofrost*, dat deel uitmaakt van de gelijknamige Duitse groep met wereldwijd meer dan 10.000 werknemers (waarvan ongeveer 650 in België). Zij is er HR Director People & Culture voor de Benelux.

Claudia Swennen Directeur HRM Provincie Limburg

Claudia Swennen is master Nederlands-Engels (KU Leuven) en bracht bijna haar volledige carrière door in Limburg. Ze kent er dus wat van. Van 2001 tot 2004 was zij contactpersoon Lokale Besturen bij de provincie. Vervolgens werd zij regiomanager Limburg bij het Agentschap Integratie en Inburgering. Na een periode als secretaris OCMW en algemeen directeur in de gemeente Riemst, werd Swennen freelance en dus nu Directeur HRM van de provincie Limburg.

Rachid Boumalek HR Manager bij Hödlmayr International

Rachid Boumalek is bachelor Sociaal Agogisch Werk (1999) en studeerde later HRM aan HUB Ehsal. Hij startte bij de VDAB als arbeidsbemiddelaar Inburgering en werd naderhand teamcoördinator in dit domein. Na zeven jaar verliet Boumalek de VDAB voor Unizo, waar hij gedurende meer dan negen jaar adviseur-coördinator was van Jobkanaal en HR-projecten. In 2015 werd hij regiomanager Oost-Vlaanderen en Antwerpen voor uitzendbedrijf Flexpoint, dat overgenomen werd door SD Worx. Eind vorig jaar kwam hij via Hudson als HR Officer terecht bij Hödlmayr International, een Oostenrijks familiebedrijf gespecialiseerd in ‘voertuiglogistiek’. Daar werd hij nu vast aangeworven als HR Manager.

Jan Glazemaekers Regional Head of HR & Finance a.i. Lidl Belux

Jan Glazemaekers is master Toegepaste Economische Wetenschappen (Lessius Hogeschool Antwerpen, 1990) en werkte in het begin van zijn carrière als accountant. Dat werd hij ook in 1998 bij Zumtobel Group, een Oostenrijkse specialist in professionele verlichting. Vanaf 2010 werd hij er echter HR & Finance Manager Benelux. In 2016, na meer dan 18 jaar dienst, zwaaide Glazemaekers af als HR Manager Benelux en werd hij freelancer. Hij werkte ondertussen voor onder meer TUI, Sanofi, Colruyt, Smith & Nephew. Nu maakt hij dus een tussenlanding bij Lidl.

Audrey Perna Group HR Business Partner Resilux

Audrey Perna is bachelor Business Administration & Management (HOGENT, campus Aalst, 1995). Zij vervulde HR-rollen bij DS Smith, Komatsu, ITW, Ingersoll Rand, Alpha Insurances en laatst bij Argenx (biotech) waar zij van 2016 tot 2020 HR Manager was. Zij stapte over naar de plastiek bij Resilux.

Anja Anthonissen HR Manager Benelux bij Ravago

Anja Anthonissen trad als HR Manager Benelux in dienst bij Ravago, een Belgische multinational in de plastieksector met in totaal 7.000 werknemers. Anthonissen is master Toegepaste Economische Wetenschappen (Universiteit Antwerpen, 1993). Zij startte haar carrière als Office Manager bij ASB Interim en werd in 1998 HR Manager bij Carrefour. Daarna volgden Makro (HR Manager en vervolgens L&D Manager, tussen 2001 en 2012), Uitgeverij Van In (HR Manager van 2012 tot 2019) en Rhenus Logistics Belgium.

Elke Willaert HR Manager bij DICE

Elke Willaert was gedurende zeven jaar actief bij Microsoft, waarvan de laatste vier jaar als HR Director Belux, alvorens zij naar DICE trok als HR Manager. DICE is actief in klinisch onderzoek en aanverwante activiteiten. Willaert is master Hedendaagse Geschiedenis (KU Leuven, 1995) en voegde er een postgraduaat Toegepaste Economische Wetenschappen aan toe (KU Leuven, 1998). Zij werkte gedurende 13 jaar bij DHL, waarvan de laatste zes-en-een-half als HR Manager, voor zij in 2013 voor Microsoft tekende.

Sofie Decroix HR Manager bij DIAZ Sunprotection

Sofie Decroix werd HR Manager bij de Tieltse fabrikant van zonnewering DIAZ. Decroix is maatschappelijk assistent, optie Personeelswerk (IPSOC, 2002) en begon als HR-assistent met verscheidene vervangingscontracten. In 2005 werd ze dossierbeheerder bij HDP. Daarna ging ze aan de slag als HR-medewerker bij Domo. Na diverse HR-jobs als officer of manager werd ze HR Officer bij Thule Group, een Zweeds bedrijf gespecialiseerd in outdoor- en kampeermateriaal met een vestiging in Menen.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen