Géraldine Van Ael HR Business Partner bij PVH Corp

Géraldine Van Ael is HR Business Partner bij PVH Corp., het Amerikaanse modebedrijf met merken zoals Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Van Heusen en Arrow in portfolio. Van Ael heeft een professionele bachelor Toegepaste Psychologie, richting Arbeids- en Organisatiepsychologie (Thomas More Hogeschool, 2015) en een postgraduaat HRM (HUB Ehsal, 2016). Ze startte haar loopbaan als HR-consulent bij HR-dienstenverlener ASAP. Ruim een jaar later stapte ze over naar Coolblue als HR-medewerker.

Julie Van Gorp Recruitment & Employer Branding Expert Bewire

Julie Van Gorp is Recruitment & Employer Branding Expert bij IT-consultant Bewire. Van Gorp heeft een master Psychologie (KU Leuven). Van november 2010 tot september 2013 was ze consultant bij Synergie Careers. Na een korte tussenstop bij rekruteringsbureau Maandag als accountmanager engineering werd ze in de zomer van 2014 Recruitment Manager bij la Lorraine Bakery Group. Na anderhalf jaar groeide ze door tot HR Business Partner. De voorbije twee jaar was Van Gorp Human Capital manager bij Triamant, een aanbieder van vernieuwende woon- en leefomgevingen.

Tim De Winne HR Manager Logistics & Transport Ahold Delhaize

Tim De Winne is de nieuwe HR Manager Logistics & Transport bij Ahold Delhaize. Hij startte er midden 2018 als HR Business Partner Logistics. De Winne studeerde Handelswetenschappen aan de Europese Hogeschool Brussel en begon zijn loopbaan in 2005 als assistant manager HR bij Aurubis Belgium. In juli 2012 ging hij naar chocoladeproducent Barry Callebaut als HR Business Partner.

Rudi Delarue voorzitter Nationale Arbeidsraad

Rudi Delarue wordt op 1 mei 2020 de nieuwe voorzitter van de Nationale Arbeidsraad (NAR). Hij volgt Paul Windey op die na twintig jaar voorzitterschap met pensioen gaat. Rudi Delarue heeft zeer veel ervaring met sociaal overleg. Hij is momenteel adjunct-diensthoofd van de afdeling internationale zaken bij de Europese Commissie, Directoraat-Generaal Werkgelegenheid, Sociale zaken en Inclusie. Hij verzekerde in die hoedanigheid de goede samenwerking tussen de EU en de IAO, de OESO, de VN, de G20 en de G7.

Emilie Verbeke Compensation & Benefits Manager Europe Stanley Black & Decker

Emilie Verbeke is sinds januari Compensation & Benefits Manager Europe bij Stanley Black & Decker. Verbeke heeft een masterdiploma Toegepaste Economische Wetenschappen (UGent, 2011) en een master na master Fiscaal Recht (KU Leuven, 2013). Ze startte haar loopbaan bij PwC Belgium als belastingconsulent. De voorbije twee jaar was ze compensation & benefits specialist bij Donaldson, een internationale producent van filtratiesystemen.

Charlotte Nollet HR Director Benelux Savencia

Charlotte Nollet is sinds februari HR Director Benelux bij de Franse zuivelproducent Savencia. Nollet is master Psychologie (UGent, 2005) en master in Conflict & Development (UGent, 2007). Ze begon haar carrière als Organizational Capability Coordinator Belgium bij Pepsico. Ruim drie jaar werd ze bij USG People project HR-manager voor Start People. Eind 2011 werd Nollet HR-manager bij automobieltoeleverancier Tower International. Het voorbije half jaar was ze HR-directeur bij Plopsa Group-Studio 100.

Evert Somers Group Compensation & Benefits Director AKKA Technologies

Evert Somers is sinds januari Group Compensation & Benefits Director bij de Franse ingenieursgroep AKKA Technologies. Somers heeft een bachelor Business Management Accountancy & Tax (Hogeschool PXL) en startte in 2009 als consultant bij Deloitte Belgium waar hij doorgroeide tot senior consultant. In 2013 kreeg hij de kans om gedurende vijf maanden te werken in Tokyo bij Deloitte Japan.

Nicky Palm Directeur HR & Communicatie Imeldaziekenhuis Bonheiden

Nicky Palm startte deze maand als Directeur HR & Communicatie van het Imeldaziekenhuis Bonheiden. Palm studeerde Germaanse Talen en behaalde een postgraduaat in Computerlinguïstiek, beide aan de KU Leuven. In 1990 begon ze bij Royale Belge als development consultant. Ze evolueerde na het doorlopen van verschillende HR-functies in 1997 naar manager staff planning. Vervolgens werd Palm manager van het Resourcing Center van Axa Belgium.

Karine Buys Head of HR Benelux Bayer

Karine Buys, die sinds 2008 werkt voor Bayer, groeit door tot Head of HR Benelux. Buys heeft een bachelor Talen (Karel De Grote Hogeschool, 1983) en deed een eerste HR-ervaring op als HR-assistent bij koekjesfabrikant General Biscuits. In 1989 werd ze HR-manager bij snoepgoedfabrikant Van Melle.

Katrijn Lievens gaat freelance  

Katrijn Lievens verlaat na negen jaar AS Watson/Kruidvat en slaat haar vleugels uit als zelfstandig HR-manager en HR-project consultant. Lievens is master in de Rechten (UGent, 2002) en was de voorbije jaren HR-manager bij AS Watson/Kruidvat Belgium-France. Daarvoor was ze gedurende vijf jaar actief als HR-manager ad interim via SD Worx.

Barbara Huysmans Compensation & Benefits Manager Cegelec Infra Technics

Barbara Huysmans is sinds begin dit jaar Compensation & Benefits Manager bij Cegelec Infra Technics, een onderdeel van VINCI Energies dat gespecialiseerd is in advies, ontwerp, engineering, installatie en onderhoud voor tertiaire- en industriële gebouwen en infrastructuurprojecten.

Véronique Vogeleer business partner en senior coach/advisor Unicorn Group

Véronique Vogeleer verliet Brussels Airport Company en werd business partner en senior coach/advisor bij training- en coachingbureau Unicorn Group. Vogeleer studeerde Industriële en Experimentele Psychologie aan de VUB. Ze startte haar loopbaan bij Selor als selectieadviseur en werd vervolgens HR-consultant bij Securex. Van 1997 tot 2009 werkte Vogeleer bij Delhaize Group.

Anneleen Breysem Compensation & Benefits Manager Nitto Belgium

Anneleen Breysem keert als Compensation & Benefits Manager terug naar Nitto Belgium. Breysem behaalde een master Toegepaste Economische Wetenschappen (UHasselt, 2006) en volgde nadien een post-master HRM aan de UAntwerpen. Ze startte in 2007 als personeelsverantwoordelijke bij Corsendonk Hotels. In 2010 trad ze in dienst van chemiebedrijf Nitto Belgium als HR Officer en groeide er na een viertal jaar door tot HR Compensation & Benefits Team Leader. In de zomer van 2017 koos ze voor Bristol Shoes & More waar ze HR Coordinator Compensation & Benefits werd.

Maaike Van Delsen Talent Acquisition Manager Deceuninck

Maaike Van Delsen gaat van Unilin naar Deceuninck waar ze eveneens Talent Acquisition Manager wordt. Van Delsen is psychologe van opleiding (UGent, 2003) en begon haar loopbaan in het Algemeen Ziekenhuis Zusters Van Barmhartigheid in Ronse als psycholoog op de psychiatrische afdeling. Ruim twee jaar later maakte ze de overstap naar HR en werd ze consultant bij CPM. De voorbije tien jaar werkte Van Delsen bij Unilin. Ze startte er als Talent Specialist en groeide door tot Talent Acquisition Manager.

Maarten Jacobs HR Manager Capgemini Belgium

Capgemini wierf Maarten Jacobs aan als HR Manager. Hij vervulde dezelfde functie voordien bij Ordina Belgium, gedurende ruim vijf jaar. Bij Capgemini zal hij zich voornamelijk bezighouden met aanwervingen en het verbeteren van de algemene personeelservaring. Hij zal helpen bij het realiseren van transformatieprojecten inzake de onboarding-ervaring, het performance managementproces en de dienstverlening inzake medewerkersrelaties.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen