< Terug naar overzicht

An-Sofie Buyens versterkt HR-team bij Duvel Moortgat

Sinds deze maand is An-Sofie Buyens aan de slag bij brouwerijgroep Duvel Moortgat. Ze is er Talent Management & Acquisition Specialist.

An-Sofie Buyens behaalde haar masterdiploma Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Gent. Nadien vervolledigde ze haar studies aan Vlerick Business School met een master in General Management.

Ze startte haar professionele loopbaan bij Ontex, waar ze in een global graduate-programma terechtkwam. Dat bracht haar van het hoofdkantoor in Aalst naar achtereenvolgens Tsjechiƫ en Duitsland, om te eindigen op de productiesite in het Oost-Vlaamse Buggenhout. Daar ging ze nadien aan de slag als HR Manager voor de site.

In januari van dit jaar verhuisde An-Sofie Buyens opnieuw naar het hoofdkantoor om er de functie van Group Compensation & Benefits Manager op te nemen.

Sinds juni ruilde ze de luiers en persoonlijke hygiƫneproducten van Ontex in voor de bieren van Duvel Moortgat. Haar focus ligt in eerste instantie op het aantrekken, ontwikkelen, evalueren en engageren van talent, en dat wereldwijd.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen