< Terug naar overzicht

Anja Neyt trekt naar Ascento Public

Om aan de groeiende vraag binnen de publieke sector tegemoet te komen, heeft Ascento een bijzonder expertteam samengesteld: Ascento Public. Aan het hoofd staat Bart Mortier, Business Manager Public. Ondertussen heeft ook Anja Neyt, Senior HR Consultant, het team vervoegd.

Afgestudeerd aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen in Toegepaste Psychologie, begon Anja Neyt haar loopbaan als Consultant Recruitment & Selection bij Selor, het selectiebureau van de federale overheid. In haar 13-jarige loopbaan bij Selor is ze geëvolueerd naar Teamleader en Business Unit Manger HR Services, waar zij verantwoordelijk was voor de strategische klanten en deel uitmaakte van het directiecomité.

In februari 2016 werd Neyt Talent & Recruitment Coordinator bij de federale overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer met als uitdaging de samenstelling en opstart van een nieuw rekruteringsteam. Sinds midden september 2016 heeft ze Ascento vervoegd als Senior HR Consultant met de focus op talentmobiliteit binnen de openbare sector.

“Ik wil in mijn nieuwe uitdaging bij Ascento graag meer inzetten op talentmanagement. Ik geloof sterk in het potentieel van mensen en organisaties. Binnen de publieke sector liggen nog heel wat mooie uitdagingen, zoals medewerkers bewust maken van hun talenten en hen begeleiden bij het in handen nemen van hun loopbaan en toekomst. Ook om hen te helpen”, aldus Anja Neyt.

Bij Ascento werkt ze met Bart Mortier, Business Manager Ascento Public. Hij startte zijn loopbaan bij de VDAB. Aanvankelijk nam hij een functie op als arbeidsconsulent. In 1995 maakte hij de overstap naar VDAB Consult, het selectiekantoor binnen de VDAB, waar hij aan de slag ging als rekruterings- en selectieconsulent en later als productmanager Rekrutering & Selectie. In 2002 ging hij een nieuwe uitdaging aan bij Ascento als Business Unit Manager van het kantoor in Leuven. Sinds september 2016 staat hij aan het hoofd van Ascento Public, dat zich specifiek focust op het leveren van een gespecialiseerde dienstverlening inzake talent mobility aan klanten binnen de openbare sector in België.

HR-dienstverlener Ascento, samen met t-interim onderdeel van t-groep, werkt al meer dan 35 jaar samen met de publieke sector op alle niveaus. Ascento focust op talent mobility, het aantrekken, behouden, ontwikkelen en (her)oriënteren van talent.

Bron: ascento.be/public< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen