< Terug naar overzicht

Anouck Debroye naar Hudson

Anouck Debroye versterkt Hudson als manager Interim-Management & Contracting.

Debroye

Na haar studies Politieke Wetenschappen startte Anouck Debroye haar loopbaan als academisch onderzoekster aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Vervolgens zette ze haar loopbaan verder in verschillende bedrijven (onder meer KPMG, KBC en Attentia) en deed hierbij ervaring op in rekrutering en selectie, talent -en competentiemanagement, assessment en development centers, performance management, coaching, people management, sales en business development.

Bij Robert Walters was Debroye verantwoordelijk voor de rekrutering van financiële en HR-profielen. Ze zette er ook haar eerste stappen in het begeleiden van interim-managers en organisaties op zoek naar tijdelijke versterking.

Tijdens haar loopbaan volgde ze verschillende HR-gerelateerde opleidingen in sociale wetgeving, HR-tools en -systemen en een ICF-geaccrediteerde coachingopleiding.

Sinds midden juni 2014 is Debroye manager Interim-Management & Contracting bij HR-consultancygroep Hudson Belgium. Ze zal de divisie verder uitbouwen en zich toespitsen op de invulling van interim-managementopdrachten in verschillende functionele domeinen.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen