< Terug naar overzicht

Audrey Van Impe

Audrey Van Impe treedt in dienst bij SPIE Belgium als Human Resources Director. Met een master in Klinische Psychologie en een master na master in Human Resources Management, begon zij haar carrière in 2002 als psycholoog en freelance consultant, voordat ze in 2005 Lidl vervoegde als HR Recruitment & Business Partner. Tussen 2009 en 2011 was Van Impe HR Talent Manager bij Rexel Belgium en HR Business Generalist bij Baxter Bio Science.

Eind 2011 trad Audrey Van Impe in dienst bij Delhaize Groep waar ze gedurende bijna 8 jaar verschillende HR-functies bekleedde zoals HR Manager Supermarkets, HR Talent Acquisition Manager, HR Talent & Engagement Manager vooraleer ze de business vervoegde als District Director. Sinds 2019 en tot haar komst bij SPIE bekleedde ze de functie van HR-directeur bij de Mestdagh Groep, waar ze ook lid was van het directiecomité.

Als directeur Human Resources van SPIE Belgium heeft Audrey Van Impe als belangrijkste opdrachten de continuïteit van het HR-beleid dicht bij de operaties te verzekeren, met bijzondere nadruk op de aantrekkelijkheid van SPIE als werkgever en op het welzijn van werknemers op het werk, twee essentiële pijlers om SPIE te ondersteunen bij haar groeidoelstellingen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen