< Terug naar overzicht

Dirk Supply nieuwe algemeen directeur bij Daoust

Dirk Supply is de nieuwe general manager bij HR-dienstengroep Daoust, waar hij zal instaan voor de verdere uitbouw van het bedrijf.

Dirk Supply (46) behaalde een master in Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW) aan de KU Leuven en een maître en Gestion Fiscale aan de Université libre de Bruxelles (ULB), Ecole de Commerce Solvay.

Supply vervulde eerst diverse financiële functies bij PricewaterhouseCoopers (PwC), Electrolux en Bouygues. In 2002 begon hij een carrière bij de Acerta Groep als lid van het directiecomité. Achtereenvolgens werd hij er CFO en HR-directeur van Acerta Groep en algemeen directeur van Acerta Sociaal Secretariaat. Van 2009 tot 2013 vervulde hij verscheidene interim-managementassignments  bij SD Worx, Atos en KPMG.

Begin januari startte Supply als algemeen directeur bij Daoust, waar hij verantwoordelijk is voor de verdere uitbouw van het bedrijf. Die verantwoordelijkheid betreft zowel het netwerk van een dertigtal Jobcenters, verspreid over de drie Belgische regio’s, als de centrale diensten op de hoofdzetel in Brussel. Daoust werd opgericht in 1954 en is met zes afdelingen actief in de HR-diensten: interim, selectie en rekrutering, outplacement, dienstencheques, job academy en public sector. Het bedrijf heeft 250 vaste werknemers in dienst en meer dan 20.000 personen worden jaarlijks via Daoust tewerkgesteld.

 


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen