< Terug naar overzicht

Filip Vanderbeken nieuwe directeur t-interim

Filip Vanderbeken is de nieuwe directeur van de uitzenddivisie van t-groep.

Filip Vanderbeken

Filip Vanderbeken startte in 1984 zijn loopbaan in de toeristische sector. Tien jaar later, in 1994, koos hij voor de uitzendsector en werkte hij achtereenvolgens bij Vedior Interim, Creyf’s Interim en Solvus Resource Group, waar hij verschillende sales- en business development functies uitoefende.

In 2005 werd hij director Cluster Professionals bij USG People Belgium en vervolgens managing director Benelux bij USG Innotiv ICT. In 2012 ging hij aan de slag als sales director Corporate, Public & International bij Acerta.

Sinds augustus 2014 is Vanderbeken directeur van t-interim, de uitzenddivisie van t-groep. Hij zal er de merkbekendheid en de positie van de divisie binnen de sector nog verder uitbreiden. De uitzenddivisie van t-interim heeft een netwerk van 60 kantoren met meer dan 300 medewerkers in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

t-groep (met de Vlaamse overheid als hoofdaandeelhouder) is een HR-dienstverlener actief in België, Nederland en Polen. Op de Belgische markt is t-groep gekend via de divisie t-interim (uitzendarbeid) en Ascento (rekrutering en selectie, talentmanagement, leadership, HR-interim-management en outplacement). In Nederland en Polen is t-groep actief via de uitzendgroep Luba. t-groep, met hoofdzetel in Mechelen, is de vijfde grootste HR-dienstverlener van de Benelux en beschikt over 116 kantoren, waar in totaal meer dan 730 mensen aan de slag zijn.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen