< Terug naar overzicht

Jurgen De Vos

Dienstenthuis, dienstenchequebedrijf in Antwerpen, nam Jurgen De Vos aan als HR-verantwoordelijke. Hij komt over van SD Worx Staffing Solutions.

Na een rijkgevulde loopbaan bij onder meer Select Human Resources, Plantyn en SD Worx Staffing Solutions heeft Jurgen De Vos de overstap naar Dienstenthuis gemaakt: “Dienstenthuis is een dynamisch bedrijf waar ik mee het verschil kan maken. Dat ze nog meer in HR willen investeren kan ik alleen maar toejuichen. En Dienstenthuis doet eigenlijk al heel veel. Ze onderschatten zichzelf op dat gebied. Er staan heel wat HR-projecten in de steigers. Zo onderzoeken we momenteel of we kunnen aanwerven via ‘open hiring’ en willen we nog meer verbinding met al onze werknemers, een noodzaak na 2 helse coronajaren.

Dienstenthuis, dat al achttien jaar actief is in de dienstenchequesector, telt op dit moment meer dan duizend medewerekers. “Onze medewerkers maken de kern uit van onze werking en verdienen daarom veel tijd en aandacht. Een goed HR-beleid is de motor van onze duurzame groei”, zegt Koen Umans, afgevaardigd bestuurder van Dienstenthuis Antwerpen. “Met de aanwerving van een HR-manager brengen we het HR-beleid onder de verantwoordelijkheid van één iemand. Een proactief HR-beleid is een noodzaak in deze snel veranderende maatschappij en arbeidsmarkt. Met Jurgen De Vos hebben we iemand waarmee we heel veel HR-expertise binnen Dienstenthuis verwerven en die ons HR-beleid verder kan ontwikkelen. Daar ben ik ontzettend blij mee”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen