< Terug naar overzicht

Kurt Van Raemdonck kabinetschef vicepremier Petra De Sutter

Skeyes is not the limit voor Kurt Van Raemdonck, die door vicepremier Petra De Sutter (Groen), bevoegd voor Ambtenarenzaken, Overheidsbedrijven, Telecommunicatie en Post werd weggeplukt bij de luchtverkeersleider die vroeger Belgocontrol heette. Daar was hij sinds begin 2018 HR Director.

Met Van Raemdonck schoot De Sutter een hoofdvogel, zeker in functie van haar federale bevoegdheden. Van Raemdonck behaalde een master in de Rechten, specialiteit Arbeids- en Sociaal Recht (KU Leuven, 1993) en voegde daaraan een bijzondere licentie in Sociaal Recht toe (ULB, 1994). Vervolgens studeerde hij nog een jaar HR aan Ehsal Management School. In 2018 behaalde hij een master in Innovatieve Arbeidsorganisatie (Antwerp Management School).

Zijn opgang door ‘de instellingen’ begon in het federaal ministerie van Binnenlandse Zaken, waar hij Director Training & Development werd en in 2005 afzwaaide als Advisor Business Process Reengineering. Bij de FOD Binnenlandse Zaken (het hernoemde ministerie) werd hij HR Director. Van 2009 tot 2011 was Van Raemdonck kabinetschef van de minister van Ambtenarenzaken, Inge Vervotte (CD&V). Daarna was hij gedurende zes jaar directeur Personeel & Organisatie van de FOD Financiën. Kurt Van Raemdonck kent dus het klappen van de zweep, zowel bij de overheid als in de politiek. Hij is ook een expert in behoedzame en onderhandelde vernieuwing.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen