< Terug naar overzicht

Stefaan Arryn trekt naar Ellis Gourmet Burger als Chief People Officer

Begin november ruilt Stefaan Arryn HR-dienstengroep Securex voor premium hamburgerketen Ellis Gourmet Burger, waar hij aan de slag gaat als Chief People Officer en lid van het directieteam.

Stefaan Arryn studeerde af als bedrijfspsycholoog aan de Universiteit Gent (2001) en bouwde
sindsdien een mooie loopbaan uit bij onder meer Randstad en Securex. Bij HR-dienstengroep Securex was hij de laatste 4 jaar als HR Talent Director verantwoordelijk voor het beleid op het gebied van talent acquisition, talent development en talentmanagement.

“De laatste jaren hebben we bij Securex heel mooie stappen gezet op het vlak van het HR-beleid voor onze 1600 medewerkers. Stefaan is één van de mensen die daarin een belangrijke rol hebben gespeeld. Er liggen nog mooie projecten in het verschiet en we blijven dan ook verder gaan op de ingeslagen koers. Uiteraard maken we zo snel mogelijk werk van de opvolging van Stefaan”, vertelt David Ducheyne, Chief People Officer bij Securex.

Naar expansieve start-upomgeving

Stefaan Arryn komt in november terecht in een expansieve start-upomgeving. Ellis Gourmet Burger werd pas 5 jaar geleden opgericht, stelt intussen ongeveer 500 medewerkers te werk en realiseert een omzetcijfer van meer dan 30 miljoen euro. Met hun foodtrucks en meer dan 20 vestigingen in België, Nederland en Frankrijk brengt de jonge groep niet alleen gourmetburgers, maar weet hij tevens een totaalbeleving te creëren.

“In het kader van onze internationale groeiambities, de verdere professionalisering en het opzetten van een corporate structuur waren we op zoek naar iemand die een uniek HR-beleid voor Ellis verder kan ontwikkelen. We zijn heel blij met de komst van Stefaan, door velen gezien als een referentie op het vlak van talentmanagement en HR-strategie”, aldus Thierry Canetta, CEO van Ellis Gourmet Burger.

Ambitieuze toekomstplannen

Stefaan Arryn zal er onder meer instaan voor de implementatie van initiatieven op het gebied van selectie en rekrutering, training en development, retentie, het welbevinden en employee engagement. “Het is de bedoeling om op deze manier het Ellis-DNA en de algemene bedrijfsvoering nog krachtiger te maken en samen met de regionale HR-managers een fantastische werkomgeving te creëren voor alle medewerkers”, zo lezen we in het persbericht naar aanleiding van de overstap.

“Ellis Gourmet Burger weet medewerkers samen te brengen met één belangrijke gemeenschappelijke eigenschap: gedrevenheid. Daarnaast fascineren ook de opmerkelijke groei en ambitieuze toekomstplannen me enorm”, commentarieert Stefaan Arryn. “Na 10 boeiende jaren bij Securex vond ik het een heel mooie opportuniteit om in een dergelijke snelgroeiende en dynamische omgeving deel te gaan uitmaken van het directieteam en een modern HR-beleid te gaan uitbouwen.”

 


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen