Merkwaardig: gezamenlijke actie van Vacature en Job@

“U moet er niets meer achter zoeken dan een initiatief om meer leven, reliëf en kleur te brengen in de nogal vlakke personeelsadvertenties”, zegt algemeen directeur Dirk Velghe van Vacature. “Verdergaande samenwerking is niet direct aan de orde, het is niet de bedoeling dat we ons systematisch samen positioneren.” Marketingmanager Bart Arrazola van Job@ bevestigt dat er geen nadere afspraken gemaakt werden, maar sluit niet uit dat er in de toekomst nog gezamenlijke initiatieven komen. “We blijven concurrenten, maar uit deze actie blijkt dat we vandaag meer on speaking terms zijn dat men zou denken. Dit is inderdaad een primeurtje. Het ging er ons om een positief signaal te geven naar de markt, een boodschap van geloof in de toekomst”, verduidelijkt Arrazola. Ook Dirk Velghe toont zich “voorzichtig positief”. Hij merkt stilaan betere resultaten en hogere winsten dan voorspeld bij referentiebedrijven. Daardoor wordt er behoedzaam nagedacht over nieuwe projecten en aanwervingen. Hij hoopt dat die trend straks bevestigd wordt. Bij de actie van Job@, Vacature en Références zijn ook enkele gespecialiseerde reclamebureaus betrokken.

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.