Met VOV naar ATD (pre-meeting 12/02)

Het jaarlijkse ATD-HRD event is een conferentie en beurs waar 10.500 HRD-professionals uit circa 90 landen elkaar ontmoeten.  In 2014 organiseerde VOV ism NVO2 een delegatie met 80 leden naar deze topconferentie  onder de titel “The Dutch/Belgian network”. In 2015 vindt de conferentie plaats in Orlando, Florida van 17 tot 20 mei.

Ook in 2015 nemen VOV en NVO2 het initiatief: de delegatieleiders in 2015 zijn Corline van Reenen en Ria van Dinteren, beiden bestuursleden van NVO2 en Lesley Arens van VOV. 
Download de ATD online brochure (pdf) met praktische informatie.

Key-note speakers voor 2015 zijn: Andrea Jung, Sugata Mitra en Erik Wahl.

Om dit project voor te bereiden organiseert VOV op donderdag 12 februari een pre-meeting. TIjdens deze meeting kunnen de delegatieleden mekaar ontmoeten en kunnen geïnteresseerdenen samen met vakgenoten ervaren welke thema’s actueel zijn. Alle informatie over de pre-meeting kan u hier vinden. Meer algemene informatie over deelname aan de Belgische delegatie vindt u via deze link.

Port of Antwerp-Bruges
Benelux Unie
ALDI België

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.