Meubelfabriek Gaston Bauwens ontslaat 72 werknemers

Herstructurering
De beslissing is het gevolg van de voorgenomen sluiting van de afdeling in Oostkamp. De directie heeft de procedure voorzien in de wet-Renault opgestart en zal in de loop van de komende dagen en weken de ondernemingsraad informeren en consulteren. De sluiting en het ontslag van de 69 arbeiders en drie bedienden is het gevolg van de harde concurrentie op de markt, de lagere loonkosten en minder zware milieuverplichtingen in het Oostblok en de overzeese gebieden en de slechte bedrijfsgebonden resultaten van de afdeling in Oostkamp. Meubelfabriek Gaston Bauwens is gespecialiseerd in de productie van binnenhuismeubelen en stelt ongeveer 400 mensen tewerk. De afdeling in Beernem wordt niet getroffen.

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.