Nederlanders beloond om dichtbij het werk te wonen

ArbeidsomstandighedenLoonTelewerk

Concreet wil de minister de overdrachtsbelasting van 6% op de koopsom van een huis voor deze bewuste verhuizers afschaffen. Volgens Dekker is “voldoende doorstroming op de woningmarkt niet alleen goed voor de woningmarkt zelf, maar ook voor de arbeidsmarkt”. “Het is van belang”, zo vervolgt de minister, “dat er zo min mogelijk drempels zijn om te verhuizen.” Het netto voordeel van deze mogelijke maatregel is aanzienlijk. Het kan, afhankelijk van de koopprijs, al gauw oplopen tot 18.000 euro, berekende De Telegraaf. Met dit voorstel speelt Dekker in op een uitdrukkelijke wens van CDA en PvdA. Het beleidsplan ligt ter goedkeuring voor in de Kamer.

 

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.