Nederlandse Luba HR Professionals omgedoopt tot Ascento Nederland

Om de samenwerking tussen Luba HR Professionals en Ascento te bestendigen, werd Luba HR Professionals op 1 april 2015 omgedoopt tot Ascento Nederland. Luba HR Professionals is een divisie van Luba Groep, die sinds 2008 onderdeel uitmaakt van t-groep en waaronder ook Ascento België valt.

Luba HR Professionals zal een ‘rebranding’ doorvoeren en de naam en huisstijl van Ascento overnemen. Geert Volders, directeur Ascento België, licht de samenwerking toe: “Wij werken al sinds 2008 samen. Uiteraard heeft de divisie Luba HR Professionals ook haar eigen, regionale focuspunten, maar wij delen wel dezelfde activiteiten en strategische focuspunten. Eén van deze focuspunten is heroriëntatie na ontslag, een thema dat brandend actueel is. Door samen te werken, kunnen wij bijvoorbeeld de krachten bundelen om in te spelen op vragen van bedrijven over de landsgrenzen heen.”

In september 2014 werd al zo’n gezamenlijk project opgestart om de 1202 ontslagen medewerkers van tabaksgigant Philip Morris in Bergen op Zoom mee te begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe job. De doelstelling van dit project is om 80% van de werknemers aan een nieuwe baan te helpen, ook over de landsgrenzen heen.

Bron: t-groep, Ascento (ascento.be, ascento.nl)


HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.