Nele De Moitié payroll manager bij Vulpia

Nele De Moitié deed een eerste HR-ervaring op als office manager bij Michael Page. Na ruim een jaar maakte ze de overstap naar IT-consultant Orsyp waar ze office manager Benelux, Germany & UK was. In april 2012 werd zij HR-manager bij Royal Botania, een Belgische producent van luxueuze tuinmeubelen. In april 2017 werd zij bij Opel Vauxhall Finance HR Representative & Finance Shared Services Supervisor.

Sinds juni 2019 is Nele De Moitié payroll manager bij Vulpia, met meer dan 900 personeelsleden, zo’n 1500 zorgkamers en 175 assistentiewoningen een van de grootste spelers in de ouderenzorg.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.