Meat&More stelt Nick De Schamphelaire aan als HR-manager

Nick De Schamphelaire
Careers

De Schamphelaire stapte begin vorig jaar aan boord bij Meat&More en is nu HR-manager.

Met een bachelor in sociaal werk (HO Gent) en een master sociologie (VUB), startte Nick De Schamphelaire zijn loopbaan op de HR-dienst van Colruyt Group. Hij werkte er als verantwoordelijke voor rekrutering, en klom na enkele jaren op tot HR Business Partner en Project Manager Learning and Development, met focus op changemanagement.

In 2019 verliet De Schamphelaire de supermarktketen en stapte over naar Attentia, initieel als Project Manager met focus op change, en na een half jaar als Chapter Lead Application Consultancy. Een tweetal jaar later maakte hij ten slotte de overstap naar Meat&More. Hij startte er als HR manager voor Soft HR-divisie. Sinds september is hij HR-manager in het Oost-Vlaamse voedingsbedrijf.

HR Stafmedewerker

DE SINGEL

Diensthoofd HR

Wingene

HR Business Partner Volvo Trucks

Volvo Group Belgium

Coördinator HR Service Center

UZ Brussel

Recruiter

Leefmilieu Brussel

Senior Recruiter

Zorgbedrijf Antwerpen

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.