Nieuwe bacheloropleiding HRM

Nieuwe bacheloropleiding HRM
HRM-opleidingen

De nieuwe bachelor Human Resources Management (HRM) van hogeschool UCLL moet vanaf volgend jaar studenten opleiden tot allround HR-professionals. De hogeschool verwacht de volgende drie jaar een driehonderdtal studenten te verwelkomen op de campus Proximus. Die zijn nodig in het licht van de nood in bedrijven aan hoger opgeleide HR-profielen.

Op zoek naar bijkomende versterking op de HR-afdeling? Binnen enkele jaren werft u misschien wel een bachelor HRM van de gloednieuwe opleiding aan hogeschool UCLL aan.

“Dankzij de doorgedreven professionele opleiding, zowel in de breedte als in de diepte, zullen de afgestudeerden van de nieuwe bachelor HRM onmiddellijk inzetbaar zijn in HR-diensten van multinationals, kmo’s en/of openbare instellingen, selectie- en wervingsbureaus, specialisten in arbeidstrajectbemiddeling… De maatschappelijke nood is in elk geval hoog. En uiteraard kunnen ze ook nog verder studeren in een bijkomende bachelor-na-bachelor of master”, zegt Kim Plevoets, Programmadirecteur Management Hogeschool UCLL.

Vier functieprofielen, zes leerlijnen

De afgestudeerde bachelors HRM zullen onder andere vier belangrijke functieprofielen binnen organisaties kunnen vervullen: talentspecialist, expert sociale relaties, businesspartner en payroll officer.

Aan de hand van zes HR-specifieke leerlijnen, een talentroute, twee intensieve stages, mogelijkheid tot internationalisering en verdere samenwerking met het werkveld, stoomt de hogeschool de nieuwe studenten helemaal klaar tot allround HR-professionals. Uiteraard kijkt men met ambitie naar de toekomst om het HRM-netwerk verder uit te diepen via onder meer gastcolleges, bedrijfsbezoeken en HRM-cases.

LEES MEER OP HRSQUARE.BE

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.