Nieuwe Leerstoel over personalisering van jobs aan Universiteit Gent

ArbeidsmarktArbeidsomstandighedenArbeidsrechtFlexibiliteitLeiderschap en CoachingLoopbaanMotivatieOrganisatieStrategie
Het initiatief kreeg de naam Securex Leerstoel mee en is gesitueerd binnen de vakgroep Personeelsbeleid-, Arbeids- en Organisatiepsychologie van de UGent. Het zal fundamenteel onderzoek uitvoeren naar de manier waarop organisaties in de toekomst motiverende jobs en loopbanen kunnen ontwerpen. Op die manier kunnen bedrijven medewerkers langer gemotiveerd, gezond en productief aan de slag houden.

De onderzoekers willen nagaan in welke mate en onder welke omstandigheden de personalisering van jobs kan bijdragen tot meer werkbaar en meer zinvol werk. Daarnaast zullen ze ook onderzoeken welke impact deze strategie heeft op de bottom-line van bedrijven om zo een competitief voordeel te kunnen creëren.

HR Business Partner

Zorg Stekene

Recruitment Manager

Intelect

Corporate Recruiter

Gentis

Payroll Manager

FSMA

IT-recruiter

Projinit

Payroll Officer

ALDI

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.