Nieuwe portaalsite voor sociaal management

“Van een algemene informatieverdeling waarbij iedereen alle wijzigingen aan de sociale wetgeving zal krijgen, is geen sprake meer. Securex treedt het tijdperk van de one-to-one marketing binnen”, meldt de directie van groep.
De HR-dienstverlener kondigt voor 2003 de integratie aan met het e-government project voor de Dimona-aangifte en voor de aangifte van de sociale risico’s. Deze documenten kunnen via de portaalsite on line ingevuld worden. Eenmaal gevalideerd worden ze automatisch naar de bevoegde instanties doorgestuurd. De portaalsite zal in de loop van het jaar ook opengesteld worden voor externe leveranciers.
E-government is een relatief nieuw begrip in de sociale zekerheid. Het omvat drie met elkaar vervlochten luiken: de onmiddellijke aangifte van tewerkstelling (Dimona), de elektronische kwartaalaangifte (DmfA) en de aangifte van sociaal risico (ASR). Hiermee wil de overheid de administratie vereenvoudigen, de massale informatietoevloed inperken en uitwisseling van gegevens via elektronische weg tot stand brengen.

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.