Nieuwe portaalsite voor sociaal management

“Van een algemene informatieverdeling waarbij iedereen alle wijzigingen aan de sociale wetgeving zal krijgen, is geen sprake meer. Securex treedt het tijdperk van de one-to-one marketing binnen”, meldt de directie van groep.
De HR-dienstverlener kondigt voor 2003 de integratie aan met het e-government project voor de Dimona-aangifte en voor de aangifte van de sociale risico’s. Deze documenten kunnen via de portaalsite on line ingevuld worden. Eenmaal gevalideerd worden ze automatisch naar de bevoegde instanties doorgestuurd. De portaalsite zal in de loop van het jaar ook opengesteld worden voor externe leveranciers.
E-government is een relatief nieuw begrip in de sociale zekerheid. Het omvat drie met elkaar vervlochten luiken: de onmiddellijke aangifte van tewerkstelling (Dimona), de elektronische kwartaalaangifte (DmfA) en de aangifte van sociaal risico (ASR). Hiermee wil de overheid de administratie vereenvoudigen, de massale informatietoevloed inperken en uitwisseling van gegevens via elektronische weg tot stand brengen.

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Officer

ALDI België

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.