Nieuwe voorzitters en naamswijziging bij Vocap

ArbeidsmarktArbeidsomstandighedenCommunicatieHRM-opleidingenKennismanagementLeiderschap en CoachingOpleidingOrganisatie
Goedela Laga en Robrecht Janssens nemen de voorzittersjerp over van Hans Van Stiphout, die de voorbije 15 jaar voorzitter van Vocap was. Tezelfdertijd verandert de vereniging haar naam van Vereniging voor Organisatie-, Consumenten- en Arbeidspsychologen naar Vereniging voor Organisatie-, Consumenten- en Arbeidspsychologie.

“We willen samenwerken met andere spelers in het HR-domein. We willen de A&O-psychologie promoten en dat niet enkel voor de psychologen. Dit betekent echter niet dat wij onze andere doelstelling loslaten: we blijven ons bezinnen en bepalen onze standpunten over de opdrachten en werkvelden van psychologen”, motiveert Laga de subtiele naamsverandering.

“Vocap wil als organisatie, een gespreksruimte bieden en vormingsmomenten tussen collega’s creëren in het HR-veld, dit allemaal op een informele wijze, maar met oog voor de wetenschappelijke onderbouw en voor nieuwe ontwikkelingen. We willen er ook staan voor onze leden, die met concrete vragen bij ons terecht kunnen, maar ook organisaties/bedrijven die informatie willen uitwisselen met leden kunnen bij ons terecht”, zegt Janssens.

Meer informatie: www.vocap.be

HR Manager

Meat&More

HR Business Partner

Zorg Stekene

Recruitment Manager

Intelect

Corporate Recruiter

Gentis

IT-recruiter

Projinit

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.