Nieuwe zender focust op zorg

Communicatie
Sinds begin maart is er een nieuwe zender, niet in de ether maar wel digitaal. Men kan de themazender bekijken via het internet op www.zorganderstv.be en via het aanbod van Telenet.

Wie Telenet-klant is, drukt op de knop ‘Extra’ op de afstandsbediening en kiest dan voor ‘Diensten’ en voor ‘ZorgAnderstv’.

ZorgAndersTV heeft de steun van Vlaams minister voor Volksgezondheid, Welzijn en Gezin Jo Vandeurzen. De zender brengt reportages, vacatures en informatie, en wenst een aanspreekpunt te zijn voor iedereen die met de zorgsector te maken heeft.

De zender geeft informatie over zorg op maat, en hoe diensten die in de praktijk toepassen. De zender wil ook tonen hoe zorgorganisaties aandacht hebben voor het welzijn van hun medewerkers en hoe een groep kan werken als een team.

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.