< Terug naar overzicht

5 handige apps voor tijdsregistratie

Het registreren van werktijden kan natuurlijk via de computer, maar net zo makkelijk via een app. Zo kunnen de medewerkers eenvoudig mobiel in- en uitchecken.

Hoe houdt uw organisatie de werktijden van medewerkers bij? Er zijn natuurlijk ontzettend veel tijdsregistratiemogelijkheden voor computers op de markt. Maar steeds meer bedrijven bieden ook een app aan om hun medewerkers mobiel in en uit te laten klokken. Vijf handige apps op een rij.

Econz Timecard

Timecard is een mobiele applicatie waarmee medewerkers hun aanwezigheid, taken, kostencodes en pauzes kunnen loggen met behulp van gps. Deze applicatie is bedoeld voor bedrijven die de aanwezigheid van medewerkers en de duur van hun taken willen registeren. De gegevens worden doorgestuurd naar een online-platform, waar werkgevers de urenstaat live kunnen bekijken. U kunt ook berichten sturen vanaf deze webinterface naar groepen of individuele medewerkers. En u kunt makkelijk rapporten maken van deze data.

Deze applicatie is beschikbaar voor BlackBerry, Windows, Android en iOS.

ClockWise

Bent u gebruiker van ClockWise-software, dan kunt u ook de app van het bedrijf gebruiken. Met deze applicatie kunnen werknemers uren registreren, opmerkingen bij die uren plaatsen en uren inleveren. De applicatie heeft ook een timer en een kilometertracker. De app wordt gekoppeld aan een ClockWise-account. In een webapplicatie kunnen ingeleverde uren per week worden gecontroleerd en goedgekeurd, er is de mogelijkheid om feedback aan de gebruiker te geven en u kunt maandoverzichten per medewerker maken. ClockWise kan bovendien een verschil maken tussen projecturen en interne uren (declarabel versus niet-declarabel).

Deze applicatie is beschikbaar voor Android en iOS.

Yoobi 

Yoobi is online-software voor urenregistratie met opties voor verlof, projectbewaking, planning en facturatie. Via de app kunnen werknemers uren en tijd registreren op projecten, aantallen en kosten, én verlof en afwezigheid. Daarnaast kan men ook klant- en contactgegevens opzoeken, verlofsaldo’s inzien en verlof aanvragen en factureren. Deze app sluit aan op de webapplicatie.

Deze applicatie is beschikbaar op Android en iOS.

Urenregistratie (Timesheet)

Zoekt u een simpele app die vertelt op welke dag uw werknemer gewerkt heeft? Dan is deze app daarvoor geschikt. Uw werknemer geeft met één klik aan wanneer hij aan het werk gaat en wanneer hij daarmee stopt. Ook pauzes kunnen worden aangegeven. Via e-mail kunt u de urenregistratie ontvangen.

Deze applicatie is beschikbaar op Android en iOS.

TimeStation

TimeStation is een mobiele prikklok die u in het bedrijf kunt neerzetten en waar medewerkers door middel van QR-codes kunnen in- en uitchecken. De software draait in de cloud, u hoeft zelf geen infrastructuur neer te zetten. U kunt rapporten genereren met wie aan- of afwezig is. Deze oplossing is op die manier uitermate geschikt voor kmo’s.

Deze applicatie is beschikbaar op iOS.

Bron: PW De Gids (pwdegids.nl)


Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen